SeeMe Photo Booth

 

       Cabina foto a devenit un MUST HAVE al petrecerilor si pentru ca facem tot posibilul sa aducem si in Buzau ceea ce este nou, asta face ca SeeMe Photo Booth sa fie prima cabina foto din Buzau !!! Indiferent ca este vorba despre o nunta, un botez, petrecere aniversara sau corporate, nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea ta, caci ea poate fi integrata in oice locatie.

       SeeMe Photo Booth este o cabina foto inchisa si astfel invitatii au libertatea de a se fotografia in ipostaze cat mai traznite si autentice cu zecile de accesorii amuzante pe care le-am pregatit.  

       Selfie-urile din cabina foto pot fi postate in timp real pe retelele de socializare, iar la iesirea din cabina veti primi deja cunoscutele photo strips, printate in doar 14 secunde. Clientii au posibilitatea de a-si personaliza design-ul  stripsurilor, astfel, facandu-l unic pentru fiecare petrecere in parte. Aveti posibilitatea de a alege intre 2 formate: cunoscutele photo strips (5cm x 15cm) x2 buc sau clasica fotografie (10cmx 15cm).

       SeeMe Photo Booth are aparatura de inalta performanta, pentru ca rezultatul final sa fie de cea mai buna calitate, iar amintirile cat mai placute!!!

       Pentru mai multe imagini, ne puteti urmari pe adresa de facebook "Cabina-Foto-Buzau-SeeMe-Photo-Booth"